Papier - altijd en overal

Papier op rol

Iedere dag kom je in aanraking met papier. Papier wordt namelijk op talloze manieren door iedereen gebruikt. Zo pakken we er prachtige cadeaus mee in, gebruiken we het als wc-papier en schrijven er memo’s en lijstjes op. Ook als geld, verpakking van je online aankopen of als pak hagelslag op de ontbijttafel bewijst het dagelijks zijn waarde. We gebruiken papier vaak zonder erbij stil te staan, terwijl het eigenlijk best iets bijzonders is.

Innovatie & hightech processen

Wanneer je werkt met papier en karton ben je verzekerd van uitdagingen. Om te verduurzamen wordt er in de innovatieve sector gezocht naar spannende combinaties van onverwachte nieuwe grondstoffen en geavanceerde hightech processen. Daarnaast wordt hard gewerkt aan efficiënter gebruik van energie en materialen, zoals in de vorm van energieneutrale en waterarme productietechnologie.

Zo doorbreekt de papiersector de grens van de techniek op verrassende wijze en worden producten en processen continu verbeterd. Deze complexe ontwikkelingen en vernieuwing maken de papiersector tot een bloeiende en veilige bedrijfstak. Een interessante en uitdagende omgeving!

Man achter scherm

Uitdaging & vrijheid

Mannen aan het werk

In de papier- en kartonsector krijgen medewerkers veel vrijheid en wordt er gevraagd om een grote mate van zelfstandigheid en initiatief van de medewerkers. Daarbij opereer je in teamverband, waarin je samen werkt aan vernieuwing en mooie producten. De aantrekkelijke maat van de sector en de fabrieken zorgt voor een betrokken werkomgeving, waar mensen hun carrière steeds verder kunnen brengen.

Benieuwd naar verhalen uit de sector? Lees ze hier

Interesse in een baan in de sector? Bekijk hier de vacatures